loogo
21

Intertoys Rotterdam Coolsingel

2 reviews

Zuid-Holland

Contacteer Bedrijfseigenaar

Contact the Bedrijf Owner

To inquire about this bedrijf, complete the form below to send a message to the bedrijf owner.


Tags:

De organisatie Intertoys is, met 265 vestigingen, de grootste keten van speelgoedwinkels in Nederland. In Duitsland heeft Intertoys 29 winkels en in België 11.

Kenmerkend voor Intertoys is de informele organisatie. Er heerst een hoge betrokkenheid en sfeer van collegialiteit binnen het bedrijf. Het product speelgoed maakt de organisatie jong, dynamisch en flexibel. Intertoys is onderdeel van het Blokker concern.
Het assortiment

Naast een breed assortiment speelgoedartikelen voor jong tot oud, met bekende merken als LEGO, Barbie, Jumbo, Hot Wheels en Playmobil heeft intertoys een uitgebreide collectie Games voor alle Platforms en DVD’s voor jong en oud. Daarnaast heeft Intertoys sinds juli 2007 een uitgebreide collectie Gifts & Bijoux.

Distributiecentrum
Alle winkels worden bevoorraad vanuit het centrale magazijn in Waddinxveen dat met een oppervlakte van ruim 50.000 m2 plaats biedt aan een assortiment van meer dan 6.000 artikelen. Alle winkels worden gemiddeld 2x per week bevoorraad en in de drukke Sintperiode zelfs tot 1x per dag. Op deze manier grijpt u bijna nooit mis in onze winkels.

Hoofdkantoor
Het hoofdkantoor is naast het distributiecentrum gevestigd in Waddinxveen. Hier zitten onder andere de inkoopafdelingen die het speelgoed vanuit de hele wereld importeren en de automatiseringsafdeling die ervoor zorgt dat de informatie vanuit de winkels elke dag richting het distributiecentrum en het hoofdkantoor gestuurd wordt. Op deze manier blijven de winkels optimaal bevoorraad.

De winkels
De winkels kenmerken zich door een uniforme uitstraling, overzichtelijk op leeftijdscategorieen ingedeeld. In de winkels is ruimte voor aparte afdelingen Games en Gift & Bijoux.
Intertoys kent meerdere winkeltypes, de kleinere winkels hebben een uitgebreid basisassortiment. De grotere Intertoyswinkels, in oppervlakte vergelijkbaar met de supermarkt bij u in de buurt, voeren het meest uitgebreide assortiment, maar ook hier kunt u natuurlijk terecht voor hele goedkope cadeautjes.

Treft u het artikel dat u zoekt niet bij ons aan, vraag het dan aan een van onze verkoopmedewerkers, goede kans dat zij het voor u kunnen bestellen.

  • Lid sinds: 31 oktober 2018

31 oktober 2018

Leuke winkel waar ze van alles wat hebben. Koop hier altijd mijn cadeaus voor de aankomende feestdagen.

28 mei 2018

Prima winkel en vriendelijk personeel

Plaats Een Review

Login of registreer om een review toe te voegen.

© 2019 SpellenIndex.nl - Design by JMI Media - Contact - Disclaimer en Algemene Voorwaarden
Spring naar toolbar